Гуми и Бандажи

 

CTR-cleanCTR

Антистатички  водорастворлив сјај за гуми. Tројно  заштитува и ја оживува оригиналната боја на гумата и штити од стареење и напукнување. Ги чисти сите делови од гумата – дихтувањето на стаклата, автомобилските гуми и гумени патосници, ја задржува нивната еластичност, и го продолжува нивниот век на користење.

                     Препорачана концентрација – 1:3

Ph-str

CTRS2newCTRS

Нова генерација, висока класа антистатикчки сјај за гуми. Овозможува работа при поголемо разредување од стандардниот сјај. Со ефект “нова гума” и делумен водоотпорен ефект.

Препорачана концентрација – 1:3 ~ 1:5

Ph-strs

CWL

CWL

Моќен киселински детергент, погоден за миење на алуминиумски тркала и алуминиумски детали. Наменет за прецизно отстранување на дамки и траги од оксидација од алуминиумски површини. Да се третираат само деловите кои се отпорни на киселински премази.

Препорачана концентрација – 1:40 ~ 1:50

Ph-cwl

siliconeSilicone

Силно отпорен  детергент за миење.Ги чисти и заштитува сите делови од гума – дихтувањето на стаклата, автомобилските гуми и гумени патосници, задржува нивната еластичност и го продолжува нивниот  век на користење. 100% Биолошки разградлив производ.

Препорачана концентрација – подготвен за употреба.

Ph-silicone