ЧИСТЕЊЕ И ПЕРЕЊЕ

 

CBCB

Емулзија која продира во длабочините и дејствува внатре. Делува анти-статички и ги оживува боите. Чисти и заштитува пластика, имитација на кожа, гума, акрил и дрвени површини. Недозволува  стареење, УВ зраци и атмосферски загадувачи. Идеален за автомобилски ентериери и табли. Открива прекрасен сјај со незамастен завршеток.

                                                      Препорачана концентрација – Подготвен за употреба.

Ph-cb

DeoDeo

Супер-ефикасен производ. Чисти и заштитува – имитација на кожа и дрво, пластика, гума и сите видови на авто тапацири. Недозволува  стареење, УВ зраци, и атмосверски загадувачи. Идеален за перење авто тапацири и чистење на автомобилските ентериери.

Препорачана концентрација  – 1:5 ~ 1:15

Ph-deo