ЧИСТЕЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ НА ЕКСТЕРИЕР

 

SH-automatAsh

Суперконцентриранo средство за статични четки во автоперални кои имат систем  на самоисушувачки ефект. Неутрална формула, без фосфати за деликатно чистење на автомобили со секаков тип и боја. Совршено чистење и нега на автомобилите. Слабо Алкалното средство не содржи растворувачи и опасни составни супстанции. Исто така помага и за чистење на самите четки.

Директно  дозирање во системот на машината.

Ph-ash

WaxWax

Течен восок, специјално создаден за да заживее бојата на возилото. Создава микрофилм врз слоевите, кој не дозволува на нечистотиите да контактираат со автомобилскиот лак. Дава можност за самостојно сушење, има заштитен  високо полиран ефект. Максимално помага при последователното миење. Недозволува да се формират  “дамки и флеки”.

Препорачани концентрација – 1:100 ~ 1:300

Ph-wax

InsectInsect

Моќен препарат за отстранување на секаков вид на инсекти врз површината на автомобилот. Интензивно чисти до гламур сите тврдоглави траги од инсекти и остатоци од маснотии. Содржи површински активни агенти, кој се био-разградени и се компатибилни со сите сиситеми за чистење на водата. Не ги напаѓа слоевите на автомобилските делови.

Препорачани концентрација  – 1:10 ~ 1:20

Ph-insect