ОСТРАНУВАЧ НА МАСЛА И ТЕШКИ МАСНОТИИ

 

Cobra-CDB2-textCDB

Бескомпромисен компонентен алкален остранувач на тешки маснотии со максимална сила и ефикасност. Исклучително високо концентриран препарат наменет целосно за професионална употреба.

Препорачана концентрација – 1:5 ~ 1:15

Ph-cdb

CSD2Cobra-CSD-text

Брз широко спектарен остранувач на тешки маснотии.Го  претвара маслото во емулзија, која овозможува целосно да се ликвидира присуството на масло, дури и во тешко достапните места. Без хлор. Дејствува веднаш. Може да се користи и со ултразвук.

Препорачана концентрација  – 1:5 ~ 1:10

Ph-CSD