БЕЗКОНТАКТНО МИЕЊЕ

 

Green14Cobra-Green-text

Зелена Кобра е апсолутно безопасен препарат за сите детали  за надворешно миење на автомобилите. Растворот има неутрално ниво на PH вредност. Во неговиот состав влегуваат само 100% растворливи компоненти. Има нулта реактивност кон алуминиум и не контактира со металите.

Препорачана концентрација  – 1:40 ~ 1:50

Ph-green

 

 

PHN5cobra-phn-text

“PHN” e производ од иновација со тројно дејство: високo чистење способност за целосно миење, високо полирање и способност за добивање на неверојатен сјај и лесно подмивање за олеснување на финалната фаза – нанесувањето на восок. Пената на овој производ има неутрално ниво на PH вредност.

Препорачана концентрација  – 1:50

Ph-phn

 

 

SP2

cobra-SP-text

“Снежна пена” е полупрофесионален производ. Развиен специјално за инсталациите на самопослужување, каде што времето на чекање е сведено на нула и процесот на миење не се врши од страна на професионалец.

Препорачана концентрација  – 1:40 ~ 1:50

Ph-sp

 

 

Alfa1cobra-alfa-text

“Алфа” е: концентриран детергент за пред измивање на автомобили. Ги отстранува лесно нечистотиите, лесно се мие и не остава траги. Препаратот не ги оштетува слоевите на автомобилот и хром деловите. Не остава “флеки” и остатоци од недомивање.

Препорачана концентрација  – 1:40

Ph-alfa

CDM4Cobra-CDM-text

Остранувач на мрснотии за камиони од Кобра кој e малку алкалeн, високо концентриран производ, специјално создаден за миење на камиони, шлепери и автобуси. Отстранува без никаков проблем статична нечистотија, лесно се мие и не остава бели траги. Благодарение на специјалниот состав, дава сјаен изглед на каросеријата. Незаменлив за чистење на најтешко достапните делови. Производот е исто така погоден за миење на трактори и друга земјоделска техника.

Препорачана концентрација  – 1:40 ~ 1:50

Ph-cdm