За Стакла

glass-web-1

 

                                                Професионална крпа за чистење на автомобилски стакла.

– Mикрофибер со големина на влакно од 0.10 негирач *.
– Ултра апсорбирачко влакно.
– Не остава траги и влакненца.
– Не ги задржува непријатните миризби.
– Погодна за перење под висок притисок.
– Издржува повеќе пд 700 перења.
– Состав: 80% полиестер – 20% полиамид.
– Димензии: 40см x 40см и 40см x 50см.*

* Влакното е со вредност 1 негирач кога 9 килпметри од тоа влакно тежи само 1 грам.

Употреба:  По перење, изтискајте ја добро крпата и свиткајте ја на 4.