За Ентериер

 

 

                                                Професионална крпа за чистење ентериер на возила.

– Mикрофибер со големина на влакно помалку од 1 негирач *.
– Двострана крпа: кратко влакно за зоните со силно замастување и долго влакно за конечното чистење.
– Силно апсорбирачко влакно.
– Не задржува непријатни миризби.
– Погодна за перење под висок притисок.
– Издржува повеќе од 900 перења.
– Соодветна и за надворешно сушење.
– Димензии: 40см x 50см.

* Влакното е со вредност 1 негирач кога 9 километри од тоа влакно тежи само 1 грам.

Важно:  Не ја користете крпата за бришење на маснотии ,тие не можат да бидат отстранети од вашата крпа !!!