За Екстерер

Светски лидер во професионалното сушење на автомобили.

– Mикрофибер со големина на влакно од 0.07 негирач *.
– Ултра апсорбирачко влакно.
– Погодни за перење под притисок.
– Издржува повеќе од 1000 перења.
– Состав: 65% полиамид – 35% полиуретан.
– Димензии 40см x 50см и 48см x 56см.
* Влакното е со вредност 1 негирач кога 9 километри од тоа влакно тежи само1 грам.